Curățenie în birouri și spații comerciale

Contactează-ne acum!

  Sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Curățenie în birouri și spații comerciale

  service_single

  Oferim servicii profesionale de curățenie în birouri, hale și spații comerciale, adaptate necesităților și bugetului clientului. Dacă aveți nevoie de curățenie zilnică sau periodică la birou sau de curățenie după o reamenajare a spațiului comercial, va puteți baza pe serviciile noastre, pentru a asigura aspectul curat și profesional al spațiului respectiv.

  Operațiuni incluse:

  • ștergerea prafului de pe mobilier, calculatoare și tastaturi,corpuri iluminat, plinte, prize intrerupatoare
  • curățarea și lustruirea suprafețelor vitrate despărțitoare, a paravanelor dintre birouri.
  • desprafuirea balustradelor și aspirarea scărilor
  • aspirarea spațiilor mochetate și spălarea pardoselii dure cu mopul
  • curățarea și igienizarea grupurilor sanitare
  • ștergerea geamurilor și oglinzilor
  • curățarea pardoselii cu soluții dezinfectante și igienizante
  • curățarea și întreținerea ușii principale de acces
  • curățarea și spălarea spațiului de la intrarea în birouri.
  • alte operațiuni , la cerere

  Firma de curățenie Admincurat, oferă servicii de curățenie profesionale în Iașiatât pentru segmentul rezidențial – case, vile, apartamente – cât și pentru cel comercial – birouri, hale, spații comerciale sau showroom-uri. Compania  este unul dintre liderii din Iași în domeniul serviciilor de curăţenie și oferă o gamă variată de servicii de curățenie de o calitate impecabilă.

  service_single

  Personal calificat

  Personal calificat și verificat, fără cazier și cu analize medicale la zi, astfel oferind cele mai sigure servicii de curățenie din Iași!

  Prețuri excelente

  Prețuri excelente pentru serviciile oferite, posibilitatea prestării serviciilor be baza de abonament.

  Folosim echipamente profesionale cu filtrare HEPA, din gama Karcher , cu ajutorul cărora îndepărtăm alergenii de orice fel. În plus, cu ajutorul soluțiilor profesionale curățăm și dezinfectăm casă.

  Eficientă și rapiditate, astfel încît deranjul să fie minim. Ne adaptăm necesităților clienților nostril și executăm prompt orice lucrare.

  Apelind la serviciile noastre va garantăm:

  Obiectivul nostru

  Obiectivul principal al companiei noastre este consolidarea poziției de lider în prestarea serviciilor de curățenie în municipiul Iași și zonele adiacente acestuia. Astfel, compania implementează un sistem de calitate a întregului proces de prestare a serviciilor de curăţenie, care include:

  În activitatea de curățenie folosim doar produse de curățat adaptate suprafețelor de lucru, care sunt certificate și nu prezintă riscuri pentru sănătate.

  Aplicăm tehnologia de injecțieextracție cu spumă și detergenți profesionali, cu eficientă maximă în eliminarea petelor de murdărie de pe tapițerii, mochete, marmură și alte suprafețe dure.