Curățenie după constructor

Contactează-ne acum!

  Sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Curățenie după constructor

  service_single

  Oferim servicii de curățenie după constructor de o calitate înalta,bazîndu-ne pe experiența acumulată și echipamentul de ultima generație aflat în dotare. Acesta ne permite să înlăturam cele mai persistente pete și resturile ce rămân în spațiile construite sau renovate, utilizînd detergenți și soluții profesionale specifice acestui tip de curățenie.

  Operațiuni incluse:

  • Curățarea de resturi de vopsea, var și ciment a tocurilor, ferestrelor, ușilor, caloriferelor;
  • Îndepărtarea etichetelor lipite pe geamuri, rame etc.;
  • Aspirarea pardoselilor/pereților;
  • Curățarea balustradelor, țevilor;
  • Spălarea geamurilor (accesibile) pe ambele părți, a tocariei și a pervazurilor aferente pe interior și exterior;
  • Curățarea și spălarea podelelor și pardoselilor dure;
  • Curățarea prizelor, întrerupătoarelor;
  • Curățarea și dezinfectarea în detaliu a  bucătăriei și grupurilor sanitare;
  • Curățarea și tratarea suprafețelor din lemn, sticlă, aluminiu, inox;
  • Curățarea corpurilor de iluminat;

  Firma de curățenie Admincurat, oferă servicii de curățenie profesionale în Iașiatât pentru segmentul rezidențial – case, vile, apartamente – cât și pentru cel comercial – birouri, hale, spații comerciale sau showroom-uri. Compania  este unul dintre liderii din Iași în domeniul serviciilor de curăţenie și oferă o gamă variată de servicii de curățenie de o calitate impecabilă.

  service_single

  Personal calificat

  Personal calificat și verificat, fără cazier și cu analize medicale la zi, astfel oferind cele mai sigure servicii de curățenie din Iași!

  Prețuri excelente

  Prețuri excelente pentru serviciile oferite, posibilitatea prestării serviciilor be baza de abonament.

  Folosim echipamente profesionale cu filtrare HEPA, din gama Karcher , cu ajutorul cărora îndepărtăm alergenii de orice fel. În plus, cu ajutorul soluțiilor profesionale curățăm și dezinfectăm casă.

  Eficientă și rapiditate, astfel încît deranjul să fie minim. Ne adaptăm necesităților clienților nostril și executăm prompt orice lucrare.

  Apelind la serviciile noastre va garantăm:

  Obiectivul nostru

  Obiectivul principal al companiei noastre este consolidarea poziției de lider în prestarea serviciilor de curățenie în municipiul Iași și zonele adiacente acestuia. Astfel, compania implementează un sistem de calitate a întregului proces de prestare a serviciilor de curăţenie, care include:

  În activitatea de curățenie folosim doar produse de curățat adaptate suprafețelor de lucru, care sunt certificate și nu prezintă riscuri pentru sănătate.

  Aplicăm tehnologia de injecțieextracție cu spumă și detergenți profesionali, cu eficientă maximă în eliminarea petelor de murdărie de pe tapițerii, mochete, marmură și alte suprafețe dure.