Curățenie în Apartamente, Case, Vile

Contactează-ne acum!

  Sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Curățenie în apartamente, case, vile

  service_single

  Apelind la serviciile noastre va garantăm o curățenie generală de durata, realizată în cele mai mici detalii, cu echipamente moderne și personal calificat. Cu ajutorul echipamentelor și aspiratoarelor de ultima generație, va oferim o curățenie generală impecabilă și igienizarea apartamentului sau casei, creînd un mediu sănătos și lipsit de factori alergeni sau surse de microbi.

  Curățenia generală în locuințe include:

  • aspirarea covoarelor și a podelelor
  • spălarea podelelor cu soluții și substanțe adaptate fiecărui tip de suprafață;
  • curățarea/dezinfectarea băilor și a mobilierului de baie (la exterior)
  • curățarea/dezinfectarea bucătăriei, a mobilierului de bucătărie (la exterior) și a electrocasnicelor-frigider, aragaz, cuptor cu microunde, mașînă de spălat (la exterior).
  • spălarea faianței în baie și bucătărie (degresare/detartrare)
  • ștergerea ușilor,tocariei și feroneriei;
  • degajarea gunoiului menajer,curățarea su dezinfectarea recipientului de colectare a gunoiului,precum și înlocuirea sacilor de gunoi;
  • ștergerea de praf a mobilierului și a electronicelor cu soluții antistatice;
  • spălarea geamurilor accesibile interior/exterior,a tocariei și a pervazurilor;
  • curățare covoare,tapițerii,mochete cu aspiratoare profesionale de injecțieextracție(la cerere)

  Firma de curățenie Admincurat, oferă servicii de curățenie profesionale în Iașiatât pentru segmentul rezidențial – case, vile, apartamente – cât și pentru cel comercial – birouri, hale, spații comerciale sau showroom-uri. Compania  este unul dintre liderii din Iași în domeniul serviciilor de curăţenie și oferă o gamă variată de servicii de curățenie de o calitate impecabilă.

  service_single

  Personal calificat

  Personal calificat și verificat, fără cazier și cu analize medicale la zi, astfel oferind cele mai sigure servicii de curățenie din Iași!

  Prețuri excelente

  Prețuri excelente pentru serviciile oferite, posibilitatea prestării serviciilor be baza de abonament.

  Folosim echipamente profesionale cu filtrare HEPA, din gama Karcher , cu ajutorul cărora îndepărtăm alergenii de orice fel. În plus, cu ajutorul soluțiilor profesionale curățăm și dezinfectăm casă.

  Eficientă și rapiditate, astfel încît deranjul să fie minim. Ne adaptăm necesităților clienților nostril și executăm prompt orice lucrare.

  Apelind la serviciile noastre va garantăm:

  Obiectivul nostru

  Obiectivul principal al companiei noastre este consolidarea poziției de lider în prestarea serviciilor de curățenie în municipiul Iași și zonele adiacente acestuia. Astfel, compania implementează un sistem de calitate a întregului proces de prestare a serviciilor de curăţenie, care include:

  În activitatea de curățenie folosim doar produse de curățat adaptate suprafețelor de lucru, care sunt certificate și nu prezintă riscuri pentru sănătate.

  Aplicăm tehnologia de injecțieextracție cu spumă și detergenți profesionali, cu eficientă maximă în eliminarea petelor de murdărie de pe tapițerii, mochete, marmură și alte suprafețe dure.